Een jaar voorbij..

Yanouque Brouwer Nieuws Leave a Comment

 

Tijd om even terug te kijken, een pas op de plaats en vooruit kijken. Voor ons begon dit jaar met een verbouwing in ons kantoor in Doetinchem. We zijn er trots op dat we de winkel letterlijk open konden houden voor onze klanten en het hele jaar konden doen wat we beloofden. Zo doen we het graag: Waarmaken wat we beloven naar onze klanten en naar onze opdrachtgevers.
Dit jaar hebben we een goede start gemaakt met de toevoeging van enkele disciplines, zoals een psychologische ondersteuning en psychologische testen, herstelcoaching en bedrijfsmaatschappelijk werk.
Als we terugkijken op 2016 merken we dat de arbeidsmarkt een grote verandering doormaakt. Was het de afgelopen 5 jaar zoeken naar vacatures, nu het aantal vacatures stijgt komt de nadruk meer te liggen op mensen klaarmaken voor een volgende stap in het werkleven.
Dit doen we voor onze opdrachtgevers (werkgevers) en hun werknemers, maar ook voor de mensen die tijdelijk geen werkgever hebben (bijvoorbeeld met een UWV-uitkering).
We voorzien het komende jaar een verdere ontwikkeling van onze dienstverlening. In onze visie wordt het nog belangrijker ‘werkfit’ te zijn. Daarbij denken we aan preventieve loopbaanontwikkeling. We hebben de expertise in huis om ons te richten op loopbaancoaching en assessments. Werkfit houden, vinden we een belangrijk aspect. Bijvoorbeeld nu al meedenken over de toekomst met iemand die zwaar fysiek werk heeft. Wat doet diegene als hij of zij 55 is? Maar ook psychisch zorgen dat iemand fit en gemotiveerd blijft. Fit en flexibel in hoofd en lijf. Daar willen we ons bij Radmer graag voor inzetten in 2017.

We wensen iedereen voor 2017: Fluitend naar het werk en voldaan weer naar huis!

radmer-arbeidsadvies_paul-bloem Paul Bloem, ook namens de medewerkers van Radmer

Geef een antwoord

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.