Gezocht: All-round installatiemonteur (E en W)

Yanouque Brouwer Nieuws Leave a Comment

Wij zoeken voor Winkelman installateurs in Doetinchem een all-round monteur (E en W) in de installatietechniek.
Winkelman is een allround en regionaal werkend installatiebedrijf.
Ter uitbreiding en versterking van het team zijn we op zoek naar een ervaren, enthousiaste en vakbekwame monteur in de installatietechniek. Er wordt een afwisselende baan met veel uitdaging geboden.
Werkzaamheden
Als zelfstandig monteur met electrotechnische vaardigheden, aangevuld met werktuigbouwkundige vaardigheden op MBO+ niveau verricht je zelfstandig werkzaamheden in verbouw, reparatie, service, onderhoud, aanleg nieuwe installaties, dak- en zinkwerk.
Kennis en ervaring
Wij vragen je te reageren als je: – in het bezit bent van een afgeronde opleiding op MBO niveau installatietechniek eventueel met aanvullend electrotechniek. – aantoonbare en ruime praktijkervaring hebt in verbouw, reparatie, service, onderhoud, aanleg nieuwe installaties, verschillende dakbedekkingtechnieken (EPDM, PVC, bitumineuze dakbedekkingen). – in het bezit bent van een rijbewijs B. – zelfstandig kunt werken (ruime ervaring als zelfstandig installatiemonteur)- kwaliteit wil leveren – een klant- en servicegerichte instelling hebt.
Winkelman biedt
– goede primaire en secundaire arbeidsvoorwaarden met een marktconform salaris een prettige werksfeer – collegialiteit – zicht op een vast dienstverband – voortdurende aandacht voor ontwikkeling en scholing.

Soort dienstverband: Voltijd
Vereiste opleiding:Middelbaar beroepsonderwijs
Vereiste ervaringen: Dak/ zinkwerk: 3 jaar
Installatietechniek: 3 jaar

Wilt u solliciteren kan motivatiebrief en CV naar info@radmer-arbeidsadvies.nl
Of kent u een geschikte kandidaat in uw netwerk? Geef het dan door.

Geef een antwoord

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.