Mats: volleyballer en werkstudent bij Radmer Arbeidsadvies

Yanouque Brouwer Nieuws

Mats Bleeker is 23 jaar en volgt de minor Bestuurs- en Organisatiewetenschap. Volgend jaar wil hij starten met de master Sportbeleid en Sportmanagement aan de Universiteit Utrecht. Naast zijn studie volleybalt hij bij Active Living Orion, waar hij in contact kwam met Paul Bloem (eigenaar van Radmer Arbeidsadvies). Sinds begin november werkt hij, naast zijn studie en sport, twee dagdelen per week voor Radmer Arbeidsadvies. Hij vertelt erover.

“Paul heeft mij gevraagd om wat klussen op te pakken die blijven liggen doordat iedereen het al druk genoeg heeft met zijn of haar eigen dagelijkse taken. Ik ben begonnen met het opzetten van een intranet middels Sharepoint. Ik ben altijd nieuwsgierig naar de inrichting en succesfactoren van organisaties. Met dit werk kan ik hier een steentje aan bijdragen bij Radmer Arbeidsadvies en er ondertussen zelf iets van leren.

Omdat ik zes keer in de week in Doetinchem train kan ik niet fysiek bij mijn studie aanwezig zijn, dit maakt dat ik flexibel ben met mijn studie-uren. Zo kan ik zorgen dat ik op dinsdag en vrijdag bij Radmer Arbeidsadvies op kantoor ben, wat nog geen vijf minuten van de sporthal vandaan is. De combinatie met sport, studie en werken vind ik erg leuk om te maken. Zo heb ik altijd iets te doen en word ik op elk vlak uitgedaagd.“

“We ondersteunen spelers op maatschappelijk vlak”

“We dragen graag bij aan het faciliteren van de carrières van de topspelers van Active Living Orion”, aldus Paul. Hij is al jarenlang nauw betrokken bij het eredivisieteam. “Als regionale ondernemer dragen we zowel Active Living Orion als de Achterhoek een warm hart toe. We helpen dan ook graag bij het ondersteunen van spelers op maatschappelijk vlak. Active Living Orion doet actief aan talentontwikkeling, –ondersteuning en –begeleiding. Radmer Arbeidsadvies draagt hieraan bij. Niet alleen door shirtsponsor te zijn van de volleybalclub maar tevens met de begeleiding van spelers op werkgebied.”