Nieuwe collega: Heidi Bod

Yanouque Brouwer Nieuws

In november is Heidi gestart bij Radmer Arbeidsadvies. Ze stelt zich voor. 

“Mijn naam is Heidi Bod. Als maatschappelijk werker heb ik gewerkt binnen de jeugdhulpverlening en verslavingszorg. Tussendoor heb ik een sabbatical opgenomen en in m’n eentje een fantastische wereldreis gemaakt. Ook ben ik werkzaam geweest binnen bewindvoering en Humanitas.

Tijdens mijn opleiding tot loopbaanadviseur is mijn passie voor Mens en Werk gegroeid. In januari 2022 start ik met de Post HBO opleiding Bedrijfsmaatschappelijk Werk en zal binnen Radmer Arbeidsadvies het BMW uitvoeren voor werknemers die vastlopen in werk of privé. Doel is om bij te dragen aan gezonde en vitale medewerkers en langdurig verzuim te voorkomen.

Ik geniet erg van de natuur. Ik vind het heerlijk om door het bos te wandelen, wild te spotten of ik fiets een rondje over de Posbank op mijn mountainbike. Verder doe ik aan yoga en lees ik graag. Saunabezoek vind ik heerlijk, net als lekker eten!

Het coachen van mensen vind ik het mooiste vak dat er is. Wanneer de medewerker lekkerder in zijn vel zit, beter voor zichzelf zorgt en weer verder kan, daar doe ik het voor!”