Radmer-collega’s op de fiets voor goede doelen

Yanouque Brouwer Nieuws

Op vrijdag 1 juli vond de eerste editie van Gruune Cross plaats, een sponsorfietstocht van 60 kilometer door de Achterhoek, georganiseerd door Lions Doetinchem De Graafschap. Ruim 80 deelnemers, waaronder Radmer-collega’s Henry Massop, Yra Zwartendijk en Paul Bloem van Radmer Groep fietsten mee.

De sponsorfietstocht werd georganiseerd om geld in te zamelen voor belangrijk onderzoek naar kanker en de verbetering van de levenskwaliteit van mensen met kanker.
Paul: ”Wie heeft het niet in zijn nabije omgeving meegemaakt, de verwoestende uitwerking die de diagnose kanker op een familielid, vriend of bekende en zijn of haar omgeving heeft. We willen niets liever dan dat steeds minder mensen deze diagnose krijgen! En dat als ze er wel mee geconfronteerd worden, er een fantastisch vangnet is.”

Er werd gefietst voor drie bijzondere lokale doelen: Radboud UMC (onderzoek door de Achterhoekse promovendus Daan Geijs), Inloophuis Oude IJssel en Stichting Vrienden van Sravana. Met de fietstocht werd ruim €60.000 opgehaald.

De 3 collega’s na afloop van de fietstocht