Ik ben werkgever


We kunnen u helpen met verschillende vormen van arbeidsadvies. Klik op onze diensten om te kijken wat we voor u kunnen doen. Wat is uw situatie?

Een werknemer die verzuimt (fysieke en/ of psychische klachten)

  • Arbeidsdeskundig onderzoek: De bedrijfsarts en onze arbeidsdeskundige oordelen we over de situatie van uw werknemer en creëren duidelijkheid over de mogelijkheden, beperkingen en re-integratiemogelijkheden.
  • Re-integratie 1e spoor: U wilt uw werknemer, ondanks dat hij of zij ziek is, graag binnen uw organisatie houden. Wij bekijken de mogelijkheden, geven u en uw werknemer duidelijk advies en gaan ermee aan de slag.
  • Re-integratie 2e spoor: Is het het beste als uw werknemer naar een andere organisatie op zoek gaat? Wij begeleiden hem of haar hiermee en zorgen ervoor dat alles goed geregeld wordt.

Een werknemer die wat wil veranderen in het werk

  • Outplacement: We bieden op maat gemaakte outplacementtrajecten die ervoor zorgen dat uw werknemer weer aan het werk kan in een nieuwe, passende en duurzame functie.

Een werknemer ontslaan

  • Re-integratie 2e spoor: Het kan zijn dat uw werknemer niet meer binnen uw organisatie past, bijvoorbeeld door ziekte of arbeidsongeschiktheid. Wij begeleiden hem of haar, zodat de kans zo groot mogelijk wordt dat hij of zij ander werk vindt.
  • Outplacement: Is in een sociaal plan of ontbindingsovereenkomst het recht op outplacement vastgelegd kunnen wij uw werknemer voorzien van passend advies en helpen bij het vinden van een nieuwe baan binnen een outplacementtraject.

Een werknemer met een Ziektewet-uitkering of
WIA-uitkering
van UWV

  • Modulaire re-integratiediensten: Wanneer uw werknemer nog niet direct klaar is om met een ‘Werkfit’ traject te starten, is er nog een stap vooraf mogelijk ter voorbereiding
  • ‘Werkfit maken’: Wanneer uw werknemer belemmeringen ondervindt waardoor hij of zij niet meer (volledig) kan werken, kan de re-integratiedienst ‘Werkfit maken’ uitkomst bieden
  • ‘Naar werk’: Wanneer uw werknemer zowel fysiek als mentaal in zo’n conditie is dat hij of zij aan het werk kan, kan het re-integratietraject ‘Naar werk’ worden gestart

Andere vragen over arbeidsadvies

Heeft u een andere situatie waar u tegenaan loopt? Laat het ons weten. We helpen u graag. U kunt contact met ons opnemen via 0314-381382 of arbeidsadvies@radmergroep.nl.