Outplacement

Zit uw werknemer niet meer op de juiste plek? Is er bijvoorbeeld sprake van een arbeidsconflict, loopt een werknemer vast in zijn of haar carrière of vindt er een reorganisatie plaats? Dan kan outplacement een oplossing zijn.
Werknemer en werkgever komen bij outplacement meestal overeen dat de werknemer op zoek gaat naar een andere baan en niet meer terugkeert op de oude werkplek.

Traject
Radmer Arbeidsadvies biedt op maat gemaakte outplacementtrajecten die ervoor zorgen dat uw werknemer weer aan het werk kan in een nieuwe, passende en duurzame functie.
Tijdens een outplacementtraject helpt een ervaren adviseur van Radmer Arbeidsadvies met advies en begeleiding, bij het vinden van een nieuwe baan of wellicht het opstarten van een activiteit als zelfstandige. Samen met de werknemer stellen we een plan op, waarbij goed gekeken wordt naar persoonlijke doelstellingen en ambities. Tijdens het traject is er veel plaats voor persoonlijke aandacht en evaluatie van de voortgang.

Voordelen
Outplacement heeft zowel voor u als werkgever als voor uw werknemer voordelen. Het recht van een werknemer op outplacement is vaak vastgelegd in een sociaal plan of ontbindings-overeenkomst. Als werkgever geeft u door het verstrekken van outplacement invulling aan uw verantwoordelijkheid tot goed werkgeverschap.
De werknemer krijgt passend advies en vindt vaak sneller een nieuwe baan.

Meer weten?
Heeft u vragen over outplacement? We helpen u graag. U kunt ons bellen op telefoonnummer 0314-381382 of mailen naar arbeidsadvies@radmergroep.nl.