Waarom Radmer Arbeidsadvies

Een zieke werknemer, reorganisatie, een geval waarbij u een transitievergoeding moet betalen of een conflict op de werkvloer. Dit zijn allemaal voorbeelden van situaties waarbij u goed arbeidsadvies kunt gebruiken. Natuurlijk is Radmer Arbeidsadvies niet het enige arbeidsadviesbureau, u heeft de keuze uit meerdere organisaties. Wat maakt Radmer Arbeidsadvies anders dan de anderen?

We kennen de regio goed
We richten ons specifiek op de arbeidsmarkt in Gelderland en Overijssel. Hierdoor kennen we de kansen in de regio, weten we wat er speelt en hebben we veel lokale contacten. Een van onze adviseurs kan dus gemakkelijk en snel bij u langskomen. Wanneer een van uw werknemers een traject bij ons start, hoeft hij of zij nooit ver te reizen. We hebben locaties in Doetinchem, Almelo, Apeldoorn, Arnhem, Deventer, Hengelo, Nijmegen, Raalte en Zutphen.

Ervaring
Als uw werknemer ziek is, arbeidsongeschikt wordt of er een conflict op de werkvloer is, kan dit tot lastige situaties leiden. Zowel voor u als uw werknemer. In zo’n situatie wilt u graag een ervaren gesprekspartner. Al onze adviseurs hebben jarenlange ervaring op het gebied van arbeidsadvies, zodat ze u en uw werknemer zo goed mogelijk kunnen helpen.

We kunnen goed inschatten hoe UWV oordeelt
Als u een langdurig zieke werknemer heeft, of een werknemer wilt ontslaan, krijgt u te maken met UWV. UWV beoordeelt of u alles goed heeft geregeld omtrent de ziekte en/of ontslag. Een aantal van onze adviseurs heeft bij UWV gewerkt. Hierdoor kunnen we goed inschatten hoe UWV over uw situatie oordeelt. We adviseren u hierover, waardoor we samen de zaken zo goed mogelijk regelen.

Maatwerk
We passen onze diensten volledig aan op uw situatie. Samen bekijken we wat uw wensen zijn, en bekijken wat voor u en uw werknemer het beste is. Hierbij hebben we te maken met vaste wet- en regelgeving, maar daarbinnen zijn we flexibel. Zo krijgt u het advies dat het beste bij u past.

Tevreden opdrachtgevers
Radmer Arbeidsadvies heeft het Blik op Werk keurmerk. Om dit te behalen, moet aan allerlei kwaliteitseisen worden voldaan. Ook doet Blik op Werk elk jaar onderzoek naar wat klanten en opdrachtgevers van onze diensten vinden. Uit het meest recente onderzoek blijkt dat veruit de meeste opdrachtgevers zeer tevreden over ons zijn. Ze geven ons een 8.1 als rapportcijfer. Ook raadt 91% van de opdrachtgevers ons aan bij andere organisaties. Hier zijn we trots op!

Wilt u meer weten over wat we voor u kunnen betekenen?
Bel ons dan op 0314-381382 of mail ons via arbeidsadvies@radmergroep.nl. We helpen u graag.